top of page

The Mill: Bageri och café


Ok, jag gillar hipsters. Jag måste erkänna det. Man kan fnissa åt deras skägg och tatueringar och "vi bryr oss bara om kvalitet, inte yta, och därför ska vi öppna kaféer och affärer i gamla kala industrilokaler för att understryka hur lite vi bryr oss om yta".


Men om jag får välja mellan att dricka vanligt amerikanskt blaskigt kaffe eller hipsterkaffet i San Francisco väljer jag skäggkaffet vilken dag som helst. Och om jag får välja mellan plastpåsebröd i mataffären eller surdegsbröd med valnötter som man måste förboka, så skänker jag en tacksamhetens tanke till alla hipsters som viger sitt liv åt att göra det bästa brödet, den bästa pizzan, den bästa kombuchan, den bästa sushin och den bästa vadsomhelst.


Så The Mill är ett ganska typiskt San Francisco café egentligen. Bra kaffe, vinyl-musik, dyrt hemmabakat bröd, löste, marmelader och sånt. Inrymt i en industriell lokal som utstrålar att de inte bryr sig om yta, och full med hipsters som jobbar på sina Macbooks. Startades av en person med det passande namnet Josie Baker. Hon har gett ut bakböcker också minsann. Köp med ett Adventurebread, proppfullt med nötter och frön och utan gluten, så lever du längre, så hipstrarna kan tjäna mer pengar på dig. Och jag är helt med på det.


18 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page